• uk
 • it
 • es
 • fr
 • gr
 • pt
 • de
 • nl
 • se
 • ie
 • be
 • hu
It's Your World. Your Phone. Your Call

A Thurayáról

SatSleeve+ és SatSleeve Hotspot - A Thuraya átalakítja okostelefonját műholdas készülékké!

A Thuraya a vezető nemzetközi műholdas mobilszolgáltató, segítségével minden kalandor, de minden segélyszervezet is kapcsolatban maradhat szeretteivel, megoszthatja tapasztalatait egymással vagy a világgal!

Melyiket választja? SatSleeve+ vagy SatSleeve Hotspot?

white thuraya logo
SZABADSÁG

Hajt a véred? Nagy horgász vagy, imádod a kalandtúrákat, hívnak a hegyek? Esetleg egy kalandos dzsungeltúra vár Borneón? Ha sosem akartál a kitaposott úton járni, de azért néha szükséged van a civilizáció érintésére, akkor tudd, hogy van megoldás!

A Thuraya LeisureComms műholdas telefonjai és szélessávú termináljai segítségével az otthon komfortját mindig a hátizsákban, vagy akár zsebben tarthatod! Hívhatod szeretteidet, írhatsz SMS-t, küldhetsz faxot vagy emailt! Böngéssz az interneten, szélessávon a műholdak segítségével! Természetesen a készülékek csepp- vagy vízállóak, a leejtés, a a por vagy a sár sem okoz nagy gondot, az aktuális klímát is bírják!

Lépj kapcsolatba, csatlakozz másodpercek alatt, akárhol is jársz a bolygón! És ne aggódj, a számla sem lesz óriási!

szabadság
white thuraya logo
MUKÁBAN

Van úgy, hogy az üzlet nem marad a hagyományos épített hálózatok határain belül. Ilyenkor jön jól a megszakítás nélküli műholdas kapcsolatra épülő telekommunikáció, telefonos vagy adatkapcsolat, akármerre is van a világban.

A Thuraya készülékeivel pillanatok alatt mobil irodát létesíthet akármerre jár a bolygón! Kövesse flottáit, csatlakozzon a vállalati irodára, akármerre jár!

A Thuraya EnterpriseComms lehetővé teszi, hogy mindig elérjék Önt email üzenetei, hívásai, de akár üzleti alkalmazásait is futtathatja az interneten. A rugalmas tervezhetőségnek köszönhetően kézben tudja tartani költségeit, és iparági szabványoknak megfelelően könnyedén csatlakozhat az interneten is. megbízhatóság és kommunikáció bárhol, kiváló ár/érték arány!

munka
white thuraya logo
SEGÉLY

Sajnos sokszor, például előre nem látható katasztrófák, vészhelyzetek esetén, az élet és halál közötti szűk mezsgyén egyedül a megbízható és a gyors, mindig működőképes telekommunikáció jelentheti a biztonságot, a túlélést. Segélyszervezetek munkatársainak, mentőegységeknek, gyorsreagálású segítőknek nélkülözhetetlen a mentés szervezéséhez, a koordinációhoz, szóval az ÉLEThez!

A strapabíró műholdas telekommunikációs eszközök segítségével másodpercek alatt elérhető az internet, mindig ott a telefonálás lehetősége. Könnyedén elérheti létfontosságú információkat, segélyszervezeteket, a kormányzati és katonai erőforrásokat! A missziós küldetések sikere azon is múlhat, hogy a napenergiával is működtethető telekommunikációs megoldásaink mindig képesek hang vagy adathívásokra, FAX-ot küldeni, természetesen az internet vagy az SMS szolgáltatások is elérhetők a világ bármely szegletében, ahol rászorulókon kell segíteni!

segítség

Thuraya termékek